keskiviikko 8. toukokuuta 2013

oot kauniimpi kuin uskotkaan

Maria 









Heippaa!:) ei oo erityistä kerrottavaa mutta päätinpähän tulla lisäilee kuvia ja jotain kertoo näistä alkuviikon päivistä.
Maanantai meni siis ihan vaan kotona koneella,syödessä, juodessa ja lukemalla blogeja ja muuta.
Tiistai: koulussa oli paljon rennompaa kun kutoset tuli tutustuun ylä-asteelle ja meillä oli muuta ohjelmaa ja vikoilla tunneilla siivottiin roskia... joka oli ihan hirveetä! menin sitten hetkeks nurkalle,lähin kotiin ja reeneihin ja illalla luin vielä ruotsin kokeeseen.
Ja tää päivä on menny hyvin :) tehtiin koulussa korvapuusteja ja muutenkaan ei ollu raskaspäivä mutta ruotsin koe oli tosi vaikee ja en paljo mihinkään vastaillu.. eli " innolla " ootan sitä tulosta. no mutta tosiaan koulun jälkeen mentiin nurmelle kaikkien  kans ottaa aurinkoo ja muuten vaan juttelee. tulin joskus kaheksan aikaan kotiin sieltä katoin hetken telkkaria söin ja lähin vielä sitten Marian kans ulos ja mentii sitten rannalle kuvailee ku oli niiiiin ihana sää koko päivän ja tuli niin kiva auringon lasku, jeejee kesä on jo tulossa ja ilmat vaan lämpenee! ja tää mun postaaminen meniki aika myöhäselle että nyt onki jo torstai, eli hyvää helatorstaita kaikille :) tää päivä on vapaa ja aattelin nukkuu pitkään ja jos sää on taas hyvä niin mennä Marjan kans taas ulos! ei mulla sitten muuta ollutkaan.

3 kommenttia:

  1. vooi ihana maria :*<3 ja säki<3

    VastaaPoista
  2. kivoi kuvii :) mikä sun vaatekoko on housuissa? esim 34 tai jtn :)

    VastaaPoista
  3. kiitti janna! <3 ja joo 34! ja kiitti :)

    VastaaPoista